Reviu la història de Sant Just a través de la realitat virtual
Una experiència 100% immersiva

Escull el teu personatge entre els cinc.

Busca l’escultura associada
al teu personatge.

Posa’t les ulleres i gaudeix de
l’experiència de realitat virtual.

Et proposem conèixer la història del Refugi de Sant Just Desvern, de la mà de diferents personatges, que van compartir un moment històric.

Una experiència de realitat virtual, amb espais i situacions recreades, basades en les anècdotes explicades pels testimonis que van ocupar el refugi durant el bombardeig del gener de 1939. Relats de gran valor que ens permeten conèixer l’espai i la història del nostre poble.

Un espai històric que romangué tancat durant molts anys i per fi obre les seves portes, envoltat de murals artístics i escultures creades expressament per a l’experiència.

Què és un bombardeig per a una nena? I per un home jove, que ja ha estat ferit abans per una bomba? Quin futur es pot imaginar una dona embarassada? Com ho viu un avi, que ha perdut tot el que tenia? I què en pensa una mestra d’història?

Diferents perspectives diferents realitats, que compartides, ens ajuden a entendre la història del Sant Just.

Amb un guió que no et deixarà indiferent i grans actors, com la Clara Segura, la Marta Domingo, el Jordi Domènech, el Just Fosalva i la Laia Brufau.

Et convidem a reflexionar sobre conceptes com la por, la fam, l’oblit, l’esperança i molts altres. Per quin personatge t’agradaria començar?